SFEER

 

De Kastanjehoeve is de ideale plek voor de paardeliefhebber. Zowel aan de recreatieruiter als ook aan de beginnende en gevorderde wedstrijdruiter bieden wij de juiste accomodatie. indewei

De rustige omgeving en de gemoedelijke sfeer van een kleine pensionstal geven de ruiter de nodige concentratie voor dat waar het uiteindelijk om gaat: genieten van de leukste hobby van de wereld.

Het is het streven van de eigenaresse de paardvriendelijke pensionstalling tevens een milieuvriendelijk karakter te geven. Hierbij wordt gelet op het agrarische beeld van de direkte omgeving.

Het landelijke karakter, dat in dit deel van Nederland voortdurend bedreigd wordt door industrialisering en woningbouw, moet behouden blijven.
 

Voor watEKO-LOGO betreft de beweiding en bemesting van de cultuurgronden werken wij zonder chemische onkruidverdelgers en zonder gebruik van kunstmest. “De Kastanjehoeve” is aangesloten bij Skal en heeft in maart 2001 het EKO-keurmerk toegekend gekregen.
 

In de koffiehoek wordt geen gebruik gemaakt van plastic automatenbekers of frisdrank in blik, omdat plastic bekers en blikjes een energie-intensieve productie behoeven en na gebruik de afvalberg onnodig vergroten en op die manier het milieu belasten.4paarden-grazendkoesteren